Tjugonde april

Nämen hej bloggen! Det var ett tag sedan sist nu va, som vanligt då men då är väl ordningen återställd va. Har haft så sjukt fullt upp i livet som vanligt, med det menar jag att jag alltid har absolut för mycket att göra på samma gång, jämt. Tjugofjärde januari var det vi hördes av sist och nu är det tjugonde april, jädrarns vad tiden går fort!
Previously i mitt liv: klarade Cambridgeprovet galant på näst högsta nivån (yay), ramlade av hästen något så brutalt, fick hjärnskakning, for inte till Stockholm på konsert, räddade en fastfrusen duva, hade tävlingsdebut (eget inlägg kommer sen) och såg the 1975 live för andra gången (eget inlägg också såklart). Och juste sen har jag tatuerat mig igen, bokat en oerhört spännande resa och tagit körtkort också minsann! Tokigt vad bloggen har missat, ajaj.
Nu sitter jag och skriver detta då förstås, bör gå och packa snarast för 19:25 lyfter planet mot Stockholm yay, var där för konsert för två veckor sedan, ska dit ikväll igen för ännu en konsert hihi. Förra gången reste jag själv men bodde hos min älskade vän Molly, vi gick tillsammans och såg The 1975, men denna gång reser jag med Tuva och vi ska se Shawn Mendes imorgon yay tagga!!
Anmälde mig för några minuter sedan till hemmatävlingen i hoppning också dessutom, gud ändå, hoppdebut för mig och Prillis då! Ska vara med i 80cm fredag och lördag vecka 19, hårdträning tills dess!
Nä nu måste jag skärpa mig, packa det lilla som ska med och börja förbereda mig för att flyga, tjoho, vi hörs bloggis.


Namn:
VIP

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback