Dressyrtävling SRK 19-20/3 2016

I mars tidigare i år var det hemmatävling i dressyr. Jag startade med Prillan då, Tuva med Stella och Fanny med Qalina. Vi rider i samma grupp och är bra vänner så vi sov alla hos Fanny och hängde på stallet tillsammans hela helgen <333 Vi samtliga startade i LC:1, LB:2 och LB:3.
Prillan var helt ärligt så brunstig att jag knappt kan beskriva det haha. Hade röd rosett i svansen på henne eftersom hon är så oberäknelig med humöret, och det visade hon minsann! På första framridningen både stegrade och bockade hon flertal gånger, i de andra klasserna bockade hon inne på banan, samt gnäggade typ varannan meter haha, hon är rolig hon...
Så inga stjärnresultat precis, men är faktiskt oerhört nöjd ändå över både min och Prillis insats den helgen, hon var toppenfin när hon ändå uppförde sig, och det var trots allt vår första tävling tillsammans! Det är ju även extra knepigt eftersom det inte är ens egen häst, jag rider ju bara Prillan en gång i veckan, ibland mer då men det är ju inte lika enkelt att tävla lektionshäst som privathäst precis hehe, men är så oerhört tacksam att jag får möjligheten att rida och tävla Prillan! Nu tränar vi vidare och hoppas på bättre humör när det är dressyrtävling i Kågedalen i juni! Sen är det ju dags för vår hoppdebut i Maj också! Vecka 19, då vi ska vara med i båda 80-klasserna. Det ser jag mycket fram emot, den ska dessutom vara utomhus! 


Namn:
VIP

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback