Dressyrtävling SRK 19-20/3 2016

I mars tidigare i år var det hemmatävling i dressyr. Jag startade med Prillan då, Tuva med Stella och Fanny med Qalina. Vi rider i samma grupp och är bra vänner så vi sov alla hos Fanny och hängde på stallet tillsammans hela helgen <333 Vi samtliga startade i LC:1, LB:2 och LB:3.
Prillan var helt ärligt så brunstig att jag knappt kan beskriva det haha. Hade röd rosett i svansen på henne eftersom hon är så oberäknelig med humöret, och det visade hon minsann! På första framridningen både stegrade och bockade hon flertal gånger, i de andra klasserna bockade hon inne på banan, samt gnäggade typ varannan meter haha, hon är rolig hon...
Så inga stjärnresultat precis, men är faktiskt oerhört nöjd ändå över både min och Prillis insats den helgen, hon var toppenfin när hon ändå uppförde sig, och det var trots allt vår första tävling tillsammans! Det är ju även extra knepigt eftersom det inte är ens egen häst, jag rider ju bara Prillan en gång i veckan, ibland mer då men det är ju inte lika enkelt att tävla lektionshäst som privathäst precis hehe, men är så oerhört tacksam att jag får möjligheten att rida och tävla Prillan! Nu tränar vi vidare och hoppas på bättre humör när det är dressyrtävling i Kågedalen i juni! Sen är det ju dags för vår hoppdebut i Maj också! Vecka 19, då vi ska vara med i båda 80-klasserna. Det ser jag mycket fram emot, den ska dessutom vara utomhus! 

Tjugonde april

Nämen hej bloggen! Det var ett tag sedan sist nu va, som vanligt då men då är väl ordningen återställd va. Har haft så sjukt fullt upp i livet som vanligt, med det menar jag att jag alltid har absolut för mycket att göra på samma gång, jämt. Tjugofjärde januari var det vi hördes av sist och nu är det tjugonde april, jädrarns vad tiden går fort!
Previously i mitt liv: klarade Cambridgeprovet galant på näst högsta nivån (yay), ramlade av hästen något så brutalt, fick hjärnskakning, for inte till Stockholm på konsert, räddade en fastfrusen duva, hade tävlingsdebut (eget inlägg kommer sen) och såg the 1975 live för andra gången (eget inlägg också såklart). Och juste sen har jag tatuerat mig igen, bokat en oerhört spännande resa och tagit körtkort också minsann! Tokigt vad bloggen har missat, ajaj.
Nu sitter jag och skriver detta då förstås, bör gå och packa snarast för 19:25 lyfter planet mot Stockholm yay, var där för konsert för två veckor sedan, ska dit ikväll igen för ännu en konsert hihi. Förra gången reste jag själv men bodde hos min älskade vän Molly, vi gick tillsammans och såg The 1975, men denna gång reser jag med Tuva och vi ska se Shawn Mendes imorgon yay tagga!!
Anmälde mig för några minuter sedan till hemmatävlingen i hoppning också dessutom, gud ändå, hoppdebut för mig och Prillis då! Ska vara med i 80cm fredag och lördag vecka 19, hårdträning tills dess!
Nä nu måste jag skärpa mig, packa det lilla som ska med och börja förbereda mig för att flyga, tjoho, vi hörs bloggis.


RSS 2.0